RKI Lån Alligevel


RKI lån alligevel. Skal du bruge lån selvom du står i RKI? Så følg med her. Vi giver dig nemlig al den information du skal bruge, om RKI lån i punkterne herunder.

Stadigt flere danskere søger et RKI lån. Der er dog mange ansøgere der bliver overraskede. Overraskelsen kommer  fra alt mellem renter og helt ned til at det bare lykkedes dem, at få et RKI lån alligevel. RKI’s registrerede er langsomt faldende, hvilket selvfølgelig er en god ting. Dette er der flere årsager til, blandt andet 5 års reglen. Denne regel sørger for at man får slettet en pågældende regning efter 5 år. Det er dog sjældent en lukrativ regel for forbrugeren. Vi danskere bliver generelt også bare bedre betalere, eftersom at der er kommet mere overvågenhed på området, omkring RKI og det at stå registeret et sådant sted.

🤔 Hvordan får jeg et RKI Lån alligevel?

rki lån alligevel

Det at få et RKI lån alligevel, er ikke spor anderledes i starten, i forhold til at søge, et hvilket som helst andet lån. Når man senere når længere hen i processen, kan det

være der bliver bedt om, at man får en person til at stille kaution. Det vil sige at man skal have en person, som har mulighed for at afdrage ansøgerens gæld, til at skrive under på at vedkommende er villig til dette. I forhold til kautionisten, er det vigtigt at denne kan stille en garanti. Samtidig må kautionisten ikke selv står registreret i RKI. Der er intet krav om, hvilken relation ansøgeren skal have til kautionisten. Det kan alle være alle og en hver, som stoler på, at ansøgeren har i sinde at betale sit lån.

Når ansøgeren så har optaget sit lån, og begynder og afdrage efter planen, vil kautionisten ikke blive berørt på nogen måde. Misser man derimod bare så meget, som 1 betaling vil låneudbyderen, være i sin gode ret til, at hente sine penge ind gennem kautionisten. I et sådan tilfælde, vil lånet så overgå til man skylder kautionisten penge. Denne situation, ønsker ingen at ende i, for hvordan forholder til den. Typisk er kautionisten, jo en man kender og det er aldrig rart, at skylde et kendt ansigt penge. Da der er forhøjet risiko ved at låne penge til personer som er registreret som dårlige betalere er det heller ikke muligt at få lån trods rki uden kautionist.

💰 Hvad koster det at optage et RKI Lån Alligevel?

Lad os slå det fast med det samme, at et RKI lån alligevel, er generelt det højest forrentede lån, der findes på dansk jord. Det kommer selvfølgelig af RKI stemplet. Så snart man er blevet stemplet dårlig betaler, ser låneudbyderen kun det. Det at være registreret i RKI, gør risikoen højere for, at miste sine udlånte penge. Det er den ekstra “risiko”, man som forbruger får lov, at betale for, ved et RKI lån alligevel. Dette kan dog i midlertid virke lidt plat, da det ikke er det syn man har på sig selv. Det kan også være at man ikke selv har været skyld i man står registreret i RKI. Der findes desværre bare ikke nogen vej uden om, når man først står i den situation, på nær betaling.

Hvis man eksempelvis har brug for at låne 15000,- kr. Kan man komme op og få en ÅOP på 49,9%, hvilket er rimeligt højt i forhold til de almindelige lån. Det man bruger ÅOP til er, at give et billede på hvad lånet koster årligt. ÅOP står for Årlige rente omkostninger i procent. Det vil med andre ord sige, at der bliver tilskrevet over 4% pr. måned.  Så der altså en væsentlig rente forskel fra de almindelige til RKI lån alligevel. Derfor skal det enten være sidste mulighed med et RKI lån alligevel. En anden mulighed er man meget målrettet, bruger lånet til at vende op og ned på sin økonomi og komme ud af RKI.

👍 Hvordan bruger jeg bedst mit RKI Lån Alligevel?

Det står selvfølgelig en frit for, hvordan vedkommende bruger sit RKI lån alligevel. Det kan være man bruger det på rene forbrugsgoder, så som tøj, biografture m.v. En god ide ville dog være at bruge det som et lån til indfrielse af gæld. RKI lån skal dog primært bruges til én indfrielse. Nemlig indfrielse af sin RKI gæld.

Dette kan man fordel gøre på følgende måde. Først skal man lave en ansøgning og have fundet sig en kautionist. Det er desuden også vigtigt at man ved hvor meget, man står registeret for i RKI. Dette er vigtigt eftersom der ikek er nogen grund til at optage et større RKI lån alligevel, end man har brug for. Et større lån vil blive dyrt i sidste ende. Lånet skal nu bruges til at betale sit RKI lån ud. RKI er nu et overstået kapitel og man har som forbruger, så mulighed for at få et billigere almindeligt lån, end det er tilfældet med RKI lån. Med denne metode, ville det potentielt være muligt, at trykke reset på “RKI-knappen” og starte forfra.

📈 Efter RKI

Inden man optager sit almindelige lån fra låneudbyderen, er det vigtigt man ser sig for. Der kan nemlig påløbe stiftelsesomkostninger på et hvert lån. Desuden opfrodre vi også til, at man som låntager altid søger minimum 3 forskellige lån, for at få noget at sammenligne med. Det er med til at give forbrugeren det billigste lån.

Hvis det lykkedes at komme ud af RKI på denne måde, er det vigtigt at man gør det med henblik på, at få styr på økonomien. Her er det en fordel, hvis man kender begreberne, der kan være med til at skabe en god økonomi. Et af disse kunne være samlelån. Dette ville i mange tilfælde været fint, at optage et samlelån, så man kunne få styr på sin klatgæld. Et samlelån bruges til at samle alle sine lån til ét stort og så kun afdrage det.

Her finder du en dybere forklaring på samlelån.

En anden grundsten i en sund økonomi er rådighedsbeløb. Rådighedsbeløb er vigtigt, da det er det beløb, man som forbruger råder over, når udgifterne er betalt. Derfor er det også bedst, at have størst mulige rådighedsbeløb, så længe der ikke bliver gået på kompromis, med betaling af sine faste udgifter.

🔎 Hvilke udbydere tilbyder RKI Lån?

På nuværende tidspunkt, er det kun Aurora lån og Tillidslån som tilbyder som tilbyder RKI lån. Det skærper markedet et en hel, eftersom man ikke kan sammenligne med noget. Derfor er man som forbruger nødt til at acceptere de vilkår, som Aurora gør gældende. Der er desværre af samme årsag, heller ikke så meget forhandling om renter. Aurora gør muligheden for RKI lån alligevel mulig, men på den bekostning, at de tager en generelt højere ÅOP end det er tilfældet med eksempelvis Leasy.

🕵️ Hvorfor få et RKI lån?

Der findes mange gode grunde til at få et RKI lån alligevel. Forbrugeren kan have behovet for penge, til ren og skær overlevelse. Det vil sige til, at få tøj på kroppen og mad på bordet. Det kan også være til regninger, husleje eller lignende, for ikke at ende i RKI med 2 forskellige regninger. Forbrugeren kan selvfølgelig også ville gøre brug af metoden til, at købe sig ud af et liv i RKI og senere hen gæld. Så på trods af at et RKI lån alligevel, er en hel del dyrere, end de fleste andre lån, kan det være en af de gyldne lånemuligheder man får givet.

📉 Hvordan kommer jeg ud af RKI?

Her er svaret meget enkelt. Der findes nemlig kun 2 muligheder.

  • Første mulighed er at man som forbruger lader helt være, at gøre noget og venter 5 år. Efter 5 år bliver regningen fjernet fra RKI’s system. Det kan dog i midlertid, blive nogle meget lange 5 år, da det at stå i RKI sætter en del begrænsninger for, hvad man må og kan eje. Samtidig vil det være meget besværligt, at tegne abonnomenter og lignende, som RKI registeret.
  • Den anden mulighed ville være at betale sin gæld ud. Dette kan ske på mange forskellige måder. Man selv sørge for, at få afdraget gælden med egne penge. RKI lån alligevel, ville være en lånemulighed for at se sig selv ude af RKI. Familie eller venner har også mulighed for at “købe” den RKI registerede ud, skulle dette være tilfældet, bør man overveje at lave et gældsbrev for lånet, så der er dannet faste rammer herom. Det hindre chancen for misforståelser og holder både långiver og tåntagers ryg fri fra problemer.

❓ Hvorfor endte jeg i RKI?

På bundlinjen er alle grunde til at ende i RKI den samme. Der mangler betaling. Der er dog oftest en enorm forskel på, hvilken årsag, der er til den manglende betaling. Det kan være man hårdnakket har nægtet at betale sit RKI lån, alligevel ender man med at bliver registeret. Det kan også være forbrugeren simpelthen bare ikke har haft mulighed for at afbetale på sin gæld.

Skulle der stadig være spørgsmål omkring RKI lån alligevel eller RKI generelt, kan du med fordel få hjælp via søgefunktionen her på siden.