Please configure your Seofy Feed Generator.

Kviklån trods RKIKviklån trods RKI er nu muligt hos to låneudbydere. Låneudbyderne tilbyder dig lån trods RKI, hvis du har mulighed for at finde en kautionist. Låneudbyderne kigger fremad og ikke tilbage på din gæld, hvis du har en kautionist, der stoler på dig, så stoler låneudbyderne også på dig, og vil give dig et lån.

Hvis du har været registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret som en såkaldt dårlig betaler, så har det ikke været muligt for dig at få et kviklån trods RKI. Det har ikke været muligt at få nogen lån overhovedet. Hvis du har været registreret, har alle finansielle institutioner har mulighed for at opdage det, hvis de er medlemmer af registrene. Det er alle banker og låneudbydere, og derfor har mulighederne for at låne penge faktisk ikke været eksisterende.

Når man er registreret vil mange ting være problematiske. Det kan være vanskeligt at købe på afbetaling. Det kan være vanskeligt at tegne abonnementer. For de fleste er det ikke en tilværelse, de synes om. Der er dog folk, der har fået ro i sindet ved at være registreret som dårlig betaler. Det har betydet, at de ikke har kunnet stifte yderligere gæld, og det har faktisk hjulpet dem.

Når man er endt som dårlig betaler, skyldes det ofte, at man ikke har styret ens økonomi på den rette måde. Man har sikkert ikke lavet budget, eller prøvet på at se hvordan indtægter og udgifter har hængt sammen. Det er klart, at hvis man forbruger flere penge hver måned, end man tjener, så er man nødt til at låne penge. Det har været forholdsvist let at låne penge online, og det er der desværre mange, der ikke har kunnet styre. Det ene lån har afløst det andet.

Lån med kautionist

Kviklån med kautionist er normalt ikke nødvendigt. Når du under normale omstændigheder søger et kviklån, så er det altid et kviklån uden sikkerhed. Alle online låneudbydere tilbyder lån uden sikkerhed. Du skal hverken stille med kautionist eller anden form for garanti for, at du kan betale lånet tilbage til tiden. Det er en af årsagerne til, at danskerne har taget online lån til sig. Et hurtig lån uden sikkerhed har alle lånerne sat høj pris på.

Et lån med kautionist har været kendt i mange år og har faktisk været det mest almindelige. Det kan man sige, at muligheden for online lån uden sikkerhed har ændret på. Mange har syntes, at det med at man ikke skal stille sikkerhed for et lån har været godt. Det har da givet mange mennesker en mulighed for at låne penge. En mulighed de måske ikke havde, hvis de skulle stille sikkerhed for et lån. Mange tænker, at de ikke har noget af værdi, hvis de ikke ejer en bolig, som kan stilles som sikkerhed. At finde en kautionist kan også være et problem for mange. Det er lettest som ung, hvis man kan få ens forældre til at kautionere. Det kan være lidt vanskeligere at skulle spørge i ens omgangskreds, eller på ens arbejdsplads. Det er der sikkert mange, der undlader at gøre, og ender dermed med at optage et online lån, der vil være dyrere end et banklån.

Tando lån er en låneudbyder, der kun tilbyder lån, hvor der er en kautionist indblandet. Tando lån tilbyder kautionistbaserede lån. Det betyder altså, at alle der søger lån her, skal have en kautionist. Det er, fordi Tando lån har målrettet deres lånetilbud til personer, der tidligere har haft vanskeligheder med at blive godkendt til lån.

Kviklån trods RKI med kautionist

Kviklån trods RKI med kautionist tilbydes af to låneudbydere. Der er Tando Lån, som tilbyder lån 70.000 kroner i op til fem år. Mindste beløb man kan låne er 8000 kroner. Så her er det ikke små sms lån og kviklån, der kan søges. Når man ansøger om lån med kautionist, skal man udfylde en låneansøgning, hvor man skal kunne dokumentere, at det er realistisk, at låner kan betale lånet tilbage ud fra ens økonomiske forhold. Det er ikke nødvendigt, at man har arbejde, men det skal være muligt, at man kan betale afdragene på det  nye lån uden problemer.

Når man har afsendt ansøgning, får man tilsendt et link, hvis man godkendes. Dette link skal man sende til ens kautionist, som derefter skal udfylde et skema, så kautionisten ud fra oplysninger kan blive kreditvurderet. Hvis det lykkes, så vil pengene blive overført til kautionistens konto.

Når man skal finde en kautionist, så vil det ofte være et familiemedlem eller en meget god ven. Kautionisten står jo inden for gælden. Det betyder, at hvis låner ikke overholder aftalen med at afdrage løbende på lånet, så kan låneudbyder anmode kautionisten om at betale. Som kautionist skal man jo derfor have stor tillid til låner, så man ikke selv risikerer at skulle betale.

Den tillid som kautionisten skal have til låneansøger vil jo ofte bygge på familiære eller venskabelige forhold. Det vil være fornuftigt, hvis låneansøgeren igennem længere tid har vist, at vedkommende kan styre en økonomi på en fornuftig måde. Det sker ofte ved at man lægger budget. Det betyder at man har styr på økonomien og ikke bruger for mange penge.

Lån trods RKI

Lån trods RKI med kautionist er som sagt muligt ved to låneudbydere. Tando lån og Tillidslån. Tillidslån tilbyder også lån 70.000 kroner i op til fem år. Her er mindste lånebeløb 8.000 kroner. Tillidslån tilbyder lån med kautionist ud fra synspunktet. Hvis din kautionist stoler på dig, så gør vi også.

Her skal du også selv lave en ansøgning, og du skal forhåndgodkendes, inden man bruger tid på at kreditvurdere kautionisten. Kautionisten skal være over 18 år, men må heller ikke være over 75 år. Når kautionisten er blevet kreditvurderet og godkendt bliver pengene overført til låneansøgeren.