Please configure your Seofy Feed Generator.

Samlelån trods RKISamlelån trods RKI er det en mulighed og hvad er et samlelån egentlig? Samlelån er en betegnelse for flere forskellige små gældsposter, der bliver samlet i til et stor lån. Et samlelån er et nyt lån, du optager for at samle dine nuværende lån til kun et lån, et samlelån. Det kan være en god idé for mange, hvis økonomien strammer. Hvis du er i fare for at blive registreret i RKI, er det vigtigt, at du handler, og det er vigtigt, at du handler fornuftigt. Hvorfor skal jeg have et samlelån? Din klatgæld vil ofte være fordelt på mindre gældsposter, men renten på disse små kviklån og sms lån kan tit være meget høje og hurtigt gøre, at det månedlige budget kommer ud af kurs. Normalt skal man være forsigtigt med at betale gamle lån ud ved at optage nye lån. Men hvis du gør det fornuftigt, kan det hjælpe dig og din økonomi på rette vej. Hvis du har en række mindre eller større lån, du afdrager på, er det ofte dyrt. Hvis du opretter

et stort lån, og du udbetaler de gamle lån, så har du for det første kun et lån, som du skal have styr på, hvilket kan give dig en bedre oversigt over din økonomi. Hvis du i samme forbindelse måske forlænger din tilbagebetalingsperiode, så du har længere tid til at afvikle din gæld, vil det også medvirke til at give din økonomi et boost. Det betyder, at du skal afdrage med et mindre beløb, end det du betaler nu på dine gamle lån. Du før dermed en bedre økonomi, et større beløb at råde over hver måned.

Det er ikke kun folk, der er i fare for at blive registreret i RKI, der kan bruge idéen om at etablere et samlelån. Mange andre bør undersøge om, det ikke ville være en håndsrækning til deres økonomi. At afdrage på flere forskellige lån samtidigt kan være dyrt, og fordelen ved kun at skulle afdrage på et lån er stort. Det vil som sagt skabe et større økonomisk råderum hver måned.

Det er vigtigt, at man holder øje med sin økonomi, så det ikke går galt. En af måderne er at få lavet et budget, hvor man husker at få alle posterne med. Så kan man hurtigt danne sig et overblik over, om det er fornuftigt at låne penge.

Samlelån trods RKI?

Kan jeg godt få et samlelån selvom jeg står i RKI? Svaret er at det som udgangspunkt er meget svært at finde låneudbydere der er villige til at samle din gældspost under et tag hvis du står registreret som dårlig betaler.

Familelån vejen ud af RKI

Hvis du vil være sikker på at få et samlelån drejer det sig om at finde nogle kreditværdige personer der kan hjælpe en i en kortere periode. Hvordan kan de så hjælpe mig med at komme ud af RKI? Det kan de på 2 måder. Hvis du f.eks har en samlet gæld på 78.000 kroner til forskellige kreditorer og du har misligholdt låneaftalen vil dine kreditorer registrere dig i RKI. Nu er du i den situation at du ikke længere kan optage nye lån da der ikke er nogle låneudbydere på det danske lånemarked der tilbyder lån trods RKI. Hvis du kan låne pengene kontant og du betaler det du skylder vil du igen kunne optage lån. Derved kan du efter ganske kort tid selv optage lån som du derved betaler tilbage til den som har hjulpet dig. Har din ven/familiemedlem ikke den slags likvide midler kan de optage lån i deres navn og derved betale det tilbage du skylder. Du bliver igen kreditværdig og kan selv optage lån for det beløb du skylder.